About Us

Noujazeg > Gek op vernuftige hebbedingetjes?
Noujazeg > De leukste gadgets om cadeau te doen
Noujazeg > Geef iets aan iemand die alles al heeft.
Noujazeg > Deze grappige gadgets brengen gegarandeerd een glimlach op je gezicht.
Noujazeg > Handige travel gadgets

Noujazeg.nl is een gratis online magazine dat wordt gerund door Prompt media.

Onze filosofie is eenvoudig: we willen alleen de coolste dingen weergeven die je op internet kunt vinden en kopen. We zijn niet geïnteresseerd om saaie producten te laten zien als je Noujazeg.nl bezoekt, bij ons zie je een uitgebreide en  interessante, innovatieve en vaak heel vreemde producten, die niet vaak tegenkomt.

Wij zijn altijd opzoek naar de leukste, grappigste items, suggesties zijn altijd welkom, stuur hiervoor een bericht via het contact formulier.

Om de advertenties tot een minimum te beperken ontvangen wij een kleine commissie voor productverwijzing, maar dit is niet de enige motivatie voor het aanbieden van een item. Onze medewerkers vermelden regelmatig producten waarvoor we absoluut geen vergoeding ontvangen.

Noujazeg.nl is geen webwinkel en is geen verkoper van de aangeboden artikelen op de website. Wij promoten de aangeboden artikelen op de website.


Let op: Aangegeven prijzen is de prijs op het moment van toevoegen van het item, wij laten geen actuele prijzen zien, klik hiervoor door naar de verkoper.