Smart Bluetooth Keyfinder

 0 saves    57 views
Smart Bluetooth Keyfinder

Smart Bluetooth Keyfinder

Er zijn zoveel dingen die je dagelijks even uit het oog kan verliezen: je sleutels, je handtas, je huisdier, je kleuter... Met deze Smart Bluetooth Keyfinder - de naam zegt het eigenlijk al - vind je alles wat je kwijt bent ook makkelijk weer terug.

€ 22.95

ADD TO WISHLIST Bekijken

Dit vind je misschien ook leuk...

Persoonlijk bedrukt BBQ sc...

Wie van jouw vrienden of familie is een echte barbecueliefhebber? Jij tovert zonder twijfel een lach op hun gezicht met een persoonlijk barbecueschort. Jij ontwerpt hem helemaal zelf, dus je geeft het schort super snel een persoonlijke touch.

€ 19.95

 0 saves    33 views

Smart Bluetooth Keyfinder

Er zijn zoveel dingen die je dagelijks even uit het oog kan verliezen: je sleutels, je handtas, je huisdier, je kleuter... Met deze Smart Bluetooth Keyfinder - de naam zegt het eigenlijk al - vind je alles wat je kwijt bent ook makkelijk we...

€ 22.95

 0 saves    58 views

Kikkerland Waterproof tele...

et de waterproof telefoonhouder van Kikkerland kom jij veilig op je bestemming aan. Deze handige houder biedt een ideale standaard voor je telefoon zodat jij handsfree gebruik kunt maken van navigatie op je fiets. Telefoonhouder 100% waterd...

€ 17.95

 0 saves    32 views

Robotime Tractor modelbouw...

Leuke tractor ter decoratie om zelf in elkaar te zetten geheel zonder lijm. Dit leuke model bestaat uit 136 verschillende delen gemaakt van hout. Het is even puzzelen maar dan heeft u ook iets leuks in elkaar gezet. Modelbouw van hout .

€ 39.95

 0 saves    46 views

Borstel voor kale mannen ...

Voor een man die kaal wordt moet het een heel verlies zijn: nooit meer gel in je haren smeren of nonchalant de kuif uit je gezicht halen met je handen. En nog zo iets: je hoeft ook nooit je haar meer te kammen. Met de Borstel voor kale mannen.

€ 8.95

 0 saves    55 views

Drone - Hubsan Zino

De Hubsan H117S, de perfecte drone voor zowel de beginner als professional die niet direct een hoog aankoopbedrag kwijt wil zijn als een drone. De Hubsan Zino is de drone om mee te nemen op vakantie. Deze drone is opklapbaar.

€ 429

 0 saves    23 views

Beleef de dag van je leven...

Het beste van het beste: Aston Martin, Lamborghini, Ferrari... Tijdens deze racedag op circuit Zandvoort ga jij ze allemaal beleven, wanneer je zelf achter het stuur kruipt. Dit is de ultieme dag voor de auto- en raceliefhebber.

€ 525

 0 saves    48 views

Nintendo Game Boy warmtege...

Iedereen die in de jaren negentig is opgegroeid heeft er wel mee gespeeld: de Game Boy van Nintendo. Als je een beetje mazzel had kreeg je hem met je verjaardag of van Sinterklaas. Bijna net zo leuk is de Game Boy warmtegevoelige mok van Ni...

€ 11.95

 0 saves    50 views

Mini stofzuiger Henry - No...

Zijn jij en je collega's dol op koekjes, maar heb je een hekel aan al die kruimels op je bureau? Is de schoonmaker jullie rotzooi meer dan zat? Met deze schattige, echt werkende mini-stofzuigers is je bureau binnen no-time kruimel- en stofv...

€ 14.95

 0 saves    51 views